Tävlingklasser 2022

Årets Din Bästa Sida har flera nya klasser, som ger er fler möjligheter att skapa nytänkande kommunikation än någonsin! Det finns hela sju(!) olika klasser att tävla och vinna priser inom.

Prislista och regler hittar du här.

Helhetspriset

Du kan vinna helhetspriset med din marknadsföring. All typ av marknadsföring och kommunikation räknas in men minst en del ska ingå i någon av de övriga klasserna i Din Bästa Sida 2022.

Film

Låt din marknadsföring aktivera flera sinnen med rörligt material som väcker känslor, kanske även med ljud? Kravet här är att du använder film, 2D- eller 3D-animering.

Röda tråden

Kommunicera med dina kunder i flera kanaler. Här bedöms hur du använder olika mediers styrkor för att få maximal effekt. Under 14 dagar genomför du en kampanj som går både i print och digitalt. Juryn bedömer kreativitet, copy, bildspråk och givetvis din förmåga att behålla en röd tråd genom alla annonser.

Digitalt utbud

Visa dina kunder dina bästa deals! Målet är att skapa trafik till din hemsida, din webbshop eller att få in kunderna i butiken.

Digitalt varumärke

Att bygga och förstärka ditt varumärke har aldrig varit viktigare än nu. Nå kunderna där de är – hemma, på jobbet, på språng eller på gymmet. Skapa relationer och engagemang i våra kanaler bt.se och ut.se.

Helsida utbud

Väck dina kunders köplust och få dem att bejaka den. Nå ut till en stor och köpstark målgrupp genom synlighet i Borås Tidning och Ulricehamns Tidning.

Helsida varumärke

I en värld med ett aldrig sinande flöde av budskap måste du sticka ut. Vi har arenan för dig som vill stärka ditt varumärke med egen identitet och attityd. Nå dina kunder och skapa relationer i ett seriöst och exklusivt forum för Sjuhärad. Juryn premierar dig som på ett unikt sätt berättar för din målgrupp varför den skall välja just dig.